Kamp na Kopaoniku

Škola Robertson vodi svoje đake na kamp koji je svoju premijeru imao prošle godine. Ove godine je kamp produžen sa 5 na 6 dana i to po istoj ceni! Namenjen je deci sportskog i radoznalog duha, koja govore engleski i kojima ne smeta da pokisnu ili da se izblatnjave. Osmišljen je u saradnji sa jahačkim klubom Divađo 2.

Akcenat kampa je na sportovima: jahanju, penjanju uz veštačku stenu i streličarstvu.

Svaki dan imamo po dva časa jahanja, a posle drugog časa pomažemo da se konji rasedlaju, operu, nahrane i smeste u štalu za počinak.

Svaki dan imamo časove penjanja uz veštačku stenu, čemu nas podučava profesor škole Robertson i strastveni penjač Filip Robertson. Sve instrukcije na engleskom!

U streličarstvo ulazimo polako i oprezno, kako i zaslužuje sport koji je vekovima bio ratna veština. Deca prvo sama prave mali, pa malo veći luk i strele, da bi se onda oprobali i sa pravim lukom i strelom. Ove aktivnosti su takođe na engleskom!

Sa decom su sve vreme nastavnici škole Robertson sa kojima deca govore samo engleski.

Kamp se odvija od 3. do 9. avgusta na Kopaoniku. Smešteni smo u hotelu Rtanj, za koji smo se odlučili iz dva razloga. Jedan je veštačka stena odmah pored hotela, koju ćemo svakodnevno koristiti. Drugi je taj što je hotel nedavno obnovljen i pored lepih, svetlih i prostranih soba, raspolaže i brojnim zajedničkim prostorijama koje ćemo koristiti u predahu između sportova i u slučaju vremena koje nam ne dozvoljava da izađemo napolje. U tom slučaju deca imaju časove jezika opet u funkciji sportova. Pričamo o konjima kroz istoriju, o rasama konja, o njihovom značaju za ljudski rod i brojnim engleskim izrazima u kojima se pominje konj. Pričamo o istoriji streličarstva i kako se prave luk i strele.

Cena kampa koja uključuje smeštaj, tri obroka, sve sportske aktivnosti, časove engleskog i prevoz je 300 evra.

Ako biste želeli dodatne informacije možete ih dobiti na: robertson@sezampro.rs

ONLINE PRIJAVA ZA LETNJI KAMP

Molimo Vas da popunite ovu online prijavu. U vrlo kratkom vremenu neko od profesora Škole Robertson će Vas kontaktirati radi preciziranja detalja.

OVDE MOŽETE POGLEDATI GALERIJE SA PROŠLOGODIŠNJEG KAMPA

Galerija sa petog dana kampa 05.08.2018

Galerija sa četvrtog dana kampa 04.08.2018

Galerija sa trećeg dana kampa 03.08.2018

Galerija sa drugog dana kampa 02.08.2018

« 1 of 2 »

Galerija sa prvog dana kampa 01.08.2018