Učenje engleskog jezika - ne samo uz knjigu ⋆ Škola jezika Robertson

Učenje engleskog jezika u današnje vreme, odnosno znanje engleskog jezika bitnije je nego ikada pre. Nekada je to bio samo školski predmet. Danas je potreba u eri u kojoj je engleski postao univerzalni jezik globalne komunikacije. Upravo zbog toga, učenje engleskog jezika je sveobuhvatan i interaktivan proces koji angažuje sva čula.
Awesome Image
Engleski jezik

Šta obuhvata Program Robertson School of English?

Program Robertson School of English obuhvata učenje engleskog jezika kroz konvencionalne metode, ali i pozorište i film, kulinarske, sportske i kreativne radionice.

Navedene aktivnosti prilagođene su kako dečijem tako i tinejdžerskom dobu. One čine učenje engleskog jezika dinamičnim iskustvom koje razvija motoričke sposobnosti, budi timski duh i obogaćuje telo i duh sticanjem novih veština i iskustava.

Program za decu

Za decu, časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta za mlađi i 60 minuta za stariji uzrast. Tokom kursa, za decu su organizovane subotnje radionice u trajanju od sat vremena. One se organizuju od oktobra do aprila sa pauzama tokom raspusta. Osim toga, Robertson School of English organizuje božićne i uskršnje rasprodaje. Na njima se deca služe engleskim jezikom u stvarnim uslovima. Jedanput mesečno, za najstarije đake organizujemo filmsko veče uz prigodnu diskusiju.

Program za Tinejdžere

Za tinejdžere, časovi traju 60 minuta i održavaju se dva puta nedeljno. Kroz timski i individualni rad, diskusije na engleskom jeziku o važnim, aktuelnim i zanimljivim temama, naučne eksperimente, čitanje stranih časopisa i druge metode tinejdžere spremamo za PET, FCE, CAE, CPE, IELTS ispite. Pripreme za pomenute ispite zavise od njihovog uzrasta, nivoa znanja i planova za budućnost.

Program za odrasle

Konačno, Robertson School of English nudi i program za odrasle. Fleksibilni kursevi omogućavaju pripremu za FC/CPE/Ielts/TOEFL ispite tempom koji najviše odgovara Vama i Vašim dnevnim i nedeljnim obavezama. Uobičajeni fond časova predviđa dvočas od 90 minuta dva puta nedeljno, dok je na intenzivnom kursu tempo četiri puta nedeljno.

Takođe, naša škola omogućava i kurseve za zaposlene, a uz konvencionalne časove, organizujemo i kreativne radionice sa ciljem razvijanja verbalne komunikacije, relaksacije i sticanja novih iskustava.

Awesome Image