Izmenjen program kampa na Adi Ciganliji

kamp

Ova godina zaista se razlikuje po mnogo čemu, pa je i „Beogradski jezičko – sportski kamp“ pretrpeo značajne izmene u planu rada. Prilagođavajući se aktuelnoj situaciji, od 17. avgusta realizovacemo samo sportski program na otvorenom prostoru, na Adi Ciganliji. Ove godine učesnici će biti uskraćeni boravka u školama Robertson i kreativnog rada na razvoju jezičkog znanja.

Plan i program ovogodišnjeg kampa:
Prijem dece je u intervalu od 8-8:30h u Kamengradu (u blizini ulazne rampe na ostrvo), a preuzimenje u periodu 16-16:30h na istom mestu.
Kamengrad je naša prva i poslednja stanica. Tu se razmeni dobro jutro, jurnjava, igra i nadmetanje u penjačkim sposobnostima. Na kraju svih nasih aktivnosti tu deca radosna i umorna trče roditeljima u zagrljaj da podele utiske od tog dana.
Planirane aktivnosti i dnevni raspored trenažnih aktivnosti prilagođavaju se prioritetima grupe dece i uslovima.

Svakako, obuka i vožnja bicikala je jedna od elementarnih i omiljenih aktivnosti.
Tu su i sportovi sa loptom, da podrže koordinaciju i timski duh naše dece.
Naravno, ne bi bilo u redu da smo ceo dan na Adi Ciganliji, a da ne iskoristimo priliku da uskočimo u vodu i vidimo kakva nam je tehnika plivanja i možemo li nešto tu da poboljšamo.
Trim staza na Adi je sjajno mesto za razvoj sposobnosti i uživanje u prirodi, tako da ćemo i tu obavezno čekirati sve prepreke.
Između sportskih blokova biće i slobodnih aktivnosti: badminton, tenis, frizbi, društvene igre, potraga za blagom itd.
S obzirom na to kako boravak u prirodi i sportske aktivnosti uticu na apetit, ručak će biti u pojačanim količinama. 🙂
Aktivnosti se sprovode u grupama do 10 učesnika.
Dovođenjem dece na kamp. roditelji garantuju da je dete zdravo i da po njihovom znanju, nije imalo kontakata koji bi mogli dovesti do inficiranja korona virusom.
Dan ranije roditelji dobijaju poruku ukoliko je potrebno modifikovati spisak stvari koje se nose (prema aktivnostima koje budu na repertoaru za dati dan). Nezavisno od aktivnosti, svakog dana je potrebno poneti:
-Šorts, majica, kačket/šešir (+ rezervna odeća za presvlačenje).
-Sendvič ili keks za užinu.
-Flašica za vodu.Termini kampa: 17-21. i 24-28. avgusta.

Cena: 100 evra za jednu sedmicu (popust 10% za braću i sestre).
Prijava na: sk.sporticus@gmail.com ili 063/7658777

Komentari

Podeli

Kategorije