Letnji kampovi 2020 raspored i termini

Letnji kampovi u školi Robertson postali su neizbežni deo nastavnog procesa. Pored nastavnog ovi letnji kampovi imaju naravno i zabavni karakter. U 2020 godini škola Robertson će već tradicionalno održati Sportsko jezički kamp na Adi Ciganliji  i  Jahanje, penjanje, streličarstvo i engleski na Kopaoniku. Nažalost zbog situacije uzrokovane epidemijom virusa covid-19 morali smo da otkažemo intenzivni kurs engleskog jezika na Gučevu.

LETNJI KAMPOVI 2020

Intenzivni kurs engleskog jezika – Total Immersion Course kamp na Gučevu, je nažalost otkazan zbog situacije uzrokovane epidemijom virusa covid-19.

Sportsko jezički kamp na Adi Ciganliji, biće održan od 17.08.2020 do 21.08.2020. godine (prva nedelja) i od 24.08.2020 do 28.08.2020.godine (druga nedelja).

Jahanje, penjanje, streličarstvo i engleski na Kopaoniku, je nažalost takođe otkazan zbog situacije uzrokovane epidemijom virusa covid-19.

Bliže informacije o ovim kampovima možete dobiti kod svih profesora u školi Robertson.

Letnji kampovi

 

ONLINE PRIJAVA ZA LETNJI KAMP

Molimo Vas da popunite ovu online prijavu. U vrlo kratkom vremenu neko od profesora Škole Robertson će Vas kontaktirati radi preciziranja detalja.

LETNJI KAMPOVI 2020

 

Beogradski jezičko sportski kamp

Kamp je namenjen deci od predškolskog uzrasta do četvrtog razreda, to jest od 6 do 10 godina.

Kamp traje od ponedeljka do petka. Aktivnosti počinju od 9 ujutru i traju do 4 popodne. Nastavnici dočekuju decu od 8.30 ujutru. Poslepodne, ukoliko roditelji ne mogu da stignu do 4, uz prethodnu najavu moguće je da deca budu zbrinuta do 5 popodne.

Prvi deo je na Adi Ciganlji. Taj deo se završava u 13 časova, kada deca zajedno sa nastavnicima odlaze u škole Robertson. Roditelji se unapred izjašnjavaju koja im škola ogovara: Đure Daničića 6, Cvijićeva 80. ili Španskih boraca 34a. Drugi deo dana sa dramskim, umetničkim i naučnim aktivnostima na engleskom traje do 16 časova. Uz prethodni dogovor dete može biti zbrinuto do 17 časova, kada najkasnije roditelji dolaze po dete.

Decu dočekuju zajedno nastavnici škole Robertson i škole Sporticus. Nastavnici škole Robertson su sve vreme na Adi Ciganliji gde deca provode tri sata u sportskim aktivnostima koje organizuju i sprovode nastavnici fizičkog vaspitanja škole Sporticus. Jedan sat aktivnosti organizuju i sprovode nastavnici škole Robertson. Tada se deca pozdravljaju sa nastavnicima Sporticusa i zajedno sa nastavnicima škole Robertson odlaze u škole gde su za njih osmišljene umetničke, naučne i dramske aktivnosti i kuvanje jednom nedeljno. Sve aktivnosti u školi odvijaju se na engleskom jeziku.

 

Komentari

Podeli

Kategorije