Igračke za decu – Robertson Toys

Igračke za decu, odnosno njihova proizvodnja predstavlja logičan korak u unapređenju naših nastavnih metoda, u skladu sa tim škola Robertson je započela sa sopstvenom izradom igračaka koje smo do sada koristili u našem nastavnom procesu. Oslanjajući se na sopstvene snage i u saradnji sa štamparijom Jovšić Print d.o.o. sa ponosom ističemo da smo u zadnjim mesecima prošle godine uspeli da proizvedemo naše prve igračke za decu, što možete videti i u našem Novogodišnjem i Božićnom katalogu.

igracke za decu 1 igracke za decu 2 igracke za decu 3 igracke za decu 4

Igračke za decu koje smo prve proizveli su igra “Ko nađe njegovo”. Igra je za 2 do 6 igrača, uzrasta 4 godine i stariji. Poboljšava koncentraciju, moć zapažanja i jezičke veštine. Ova igra se koristi u redovnoj nastavi engleskog jezika u školi Robertson već dugi niz godina i dokazano je korisna za učenje engleskog jezika kod dece predškolskog uzrasta.  Zatim slede ručne lutke i pozornica za lutkarsko pozorište. Ove igračke za decu takođe se koriste u nastavi engleskog jezika škole Robertson i pokazale su se veoma korisne kod nastave za školsku i srednjoškolsku decu. Sledeća u nizu je igra “Miš u kućici” koja podstiče kombinatoriku i moć zapažanja kod dece predškolskog uzrasta a veoma je značajna u našoj nastavi za učenje oblika i boja. Ovaj niz proizvoda zaokružavaju jasuk “Lisica” i maska za spavanje jer je dobar odmor neophodan nakon sveg ovog učenja i igre.

Igračke za decu koje smo proizveli u prvoj turi naših proizvoda ne predstavljaju kraj naših ideja i razvoja, već za februar 2018 u planu je izrada još jedne popularne igre koja se koristi u našoj nastavi. U pitanju je igra “Uz oluk, niz oluk”, takođe se nastavlja sa izradom novih ručnih lutki za lutkarsko pozorište kao i raznih drugih igrački i pribora, ali neka to ostane iznenađenje za naredne dane.

Igračke za decu koje proizvodi naš ogranak Robertson Toys se proizvode u skladu sa važećim standardima za proizvodnju ovih proizvoda, od ekološki održivih materijala i 100% se proizvode u Srbiji.