Prezentacija kampa na Adi Ciganliji

Provedite duge letnje dane s nama na Adi Ciganliji

Beogradski jezičko-sportski kamp

Prezentacija kampa održaće se u subotu 1. juna u 11 časova u jednoj od škola Robertson

Molimo vas da na vreme rezervišete svoje mesto i naznačite koja bi vam od tri škole odgovarala (Stari Grad, Đure Daničića 6. ili Palilula, Cvijićeva 80. ili  Novi Beograd, Bul. Arsenija Čarnojevića 128)

Beogradski jezičko-sportski kamp

U organizaciji škole jezika Robertson i škole sporta Sporticus www.sporticus.rs

Školsko leto je dugo i divno za decu. Za roditelje je niz pitanja. Deca su vam već dva puta bila na moru, a tek je počeo avgust. Šta raditi, ko da ih čuva, kako da se zabave a da ne budu ispred ekrana po ceo dan?

Evo mogućeg rešenja!

Već četvrto leto organizujemo jezičko-sportski kamp koji se odvija pola dana na Adi Ciganliji, pola dana u školama Robertson.

Ako vaše dete ne govori engleski, slobodno ga dovedite. Ovo će biti prijatan i lep prvi korak na dugom putu učenja stranog jezika.

Od ujutru pa do podne, vaše dete neće govoriti mnogo ni srpski, a još manje engleski. Sa njima su nastavnici škole Sporticus, vrsni sportski pedagozi. Oni će vaše dete naučiti da vozi rolere, biciklu, da igra tenis, baca koplje, skače u dalj i još po neke sportske discipline. Ako vaše dete nešto od ovoga nije nikada probalo, bez brige. Nastavnici Sportikusovci umeju da razbiju strahove, da postave dostižne ciljeve i od sveg srca ohrabre vaše dete.

Potom se organizovanim prevozom deca voze do izabrane lokaciju škole Robertson.

U školi Robertson deca ručaju, i tu počinju prve reči engleskog za decu koja ga još ne uče. U grupi uvek ima i dece koja engleski skoro da tečno govore, tako da prešavši prag škole sa njima komunikacija dalje teče na engleskom.

Posle ručka i malog odmora nakon iscrpljujućeg sportskog jutra, počinje tematski program na engleskom. Svakog dana se igramo nove situacije, pretvaramo se da radimo u restoranu: postavljamo stolove, pravimo jelovnike, dogovaramo se ko je kuvar, ko kelner, ko šef sale. A onda stvarno i pečemo kolače, svi zajedno. Sutradan se pravimo da radimo u bolnici, pa sledećeg dana smo glumci u pozorištu. Pored ovoga, imamo:

  • umetničke radionice
  • lutkarsko pozorište
  • pozorište senki
  • pričam ti priču
  • i sticanje dobrih navika (zajedno pospremamo, preslišavamo se šta je dobro da se jede, kako se ponaša prema drugu koga nešto boli).

Decu iz škole odvode roditelji u periodu od 4 do 5 popodne.

Cena jedne nedelje kampa sa ručkom je 120 evra.

Kamps se organizuje tokom dve nedelje:

I nedelja 12.8.2019. do 16.8.2019.

II nedelja 19.8.2019. do 23.8.2019.

Odobravamo popust od 10% za braću i sestre.

Komentari

Podeli

Kategorije