Letnji kampovi 2018 – Raspored i termini

Letnji kampovi u školi Robertson postali su neizbežni deo nastavnog procesa. Pored nastavnog ovi letnji kampovi imaju naravno i zabavni karakter. U 2018 godini škola Robertson će osim već tradicionalnog Total Immersion Course kampa na Gučevu organizovati sportsko jezički kamp na Adi Ciganliji kao i po prvi put Jahanje, penjanje, streličarstvo i engleski na Kopaoniku i Engleski na Adi Bojani.

LETNJI KAMPOVI 2018 – TERMINI:

Total Immersion Course kamp na Gučevu od 21.06. do 28.06.2018. OVAJ KAMP JE POPUNJEN

Sportsko jezički kamp na Adi Ciganliji, prva nedelja od 06.08 do 10.08.2018, druga nedelja od 13.08. do 17.08.2018 i

Jahanje, penjanje, streličarstvo i engleski na Kopaoniku od 01.08 do 05.08.2018.

DNEVNI RASPORED AKTIVNOSTI NA KOPAONIKU

Engleski na Adi Bojani od 11.08 18.08.2018.

Bliže informacije o ovim kampovima možete dobiti kod svih profesora u školi Robertson.

Letnji kampovi

ONLINE PRIJAVA ZA LETNJI KAMP

Molimo Vas da popunite ovu online prijavu. U vrlo kratkom vremenu neko od profesora Škole Robertson će Vas kontaktirati radi preciziranja detalja.

LETNJI KAMPOVI 2018

Total Immersion Course

U brdovitim krajevima zapadne Srbije, nedaleko od Loznice, nalazi se planina Gučevo na koju ćemo se popeti po jedanaesti put. Nakon vožnje kroz gustu bukovu šumu stiže se do čistine u kojoj je ušuškano odmaralište Ester. Pored odmarališta nalaze se tereni za košarku i fudbal, trim staza, igralište, kao i široke, mirisne livade savršene za sve naše aktivnosti.

Kolektiv iz odmarališta Gučevo “Ester” nas uvek srdačno i profesionalno dočekuje.

I ovaj put će brojni Robertsonovci uzrasta od 10 do 16 godina biti pripovedači, glumci u svojim pozorišnim predstavama, naučnici eksperimentatori, umetnici, sportisti, režiseri i glumci u filmskim reklamama, takmičari, timski igrači, graditelji na engleskom jeziku.

Uobičajeni odnos nastavnika škole Robertson na kampu je po jedan nastavnik na 5, 6 dece. Kao i u školi, tako i na kampu zvanični jezik tokom boravka je engleski. Naš cilj je da, s jezičkog aspekta, naši đaci imaju isti doživljaj kao da odlaze u Englesku. S pedagoškog aspekta, akcenat je na sticanju samopouzdanja, timskom radu i javnom nastupu.

Beogradski jezičko sportski kamp

Kamp je namenjen deci od predškolskog uzrasta do četvrtog razreda, to jest od 6 do 10 godina.

Kamp traje od ponedeljka do petka. Aktivnosti  počinju od 9 ujutru i traju do 4 popodne. Nastavnici dočekuju decu od 8.30 ujutru. Poslepodne, ukoliko roditelji ne mogu da stignu do 4, uz prethodnu najavu moguće je da deca budu zbrinuta do 5 popodne.

Prvi deo je na Adi Ciganlji. Taj deo se završava u 13 časova, kada deca zajedno sa nastavnicima odlaze u škole Robertson. Roditelji se unapred izjašnjavaju koja im škola ogovara: Đure Daničića 6, Cvijićeva 80. ili Španskih boraca 34a. Drugi deo dana  sa dramskim, umetničkim i naučnim aktivnostima na engleskom traje do 16 časova. Uz prethodni dogovor dete može biti zbrinuto do 17 časova, kada najkasnije roditelji dolaze po dete.

Decu dočekuju zajedno nastavnici škole Robertson i škole Sporticus. Nastavnici škole Robertson su sve vreme na Adi Ciganliji gde deca provode tri sata u sportskim aktivnostima koje organizuju i sprovode nastavnici fizičkog vaspitanja škole Sporticus. Jedan sat aktivnosti organizuju i sprovode nastavnici škole Robertson. Tada se deca pozdravljaju sa nastavnicima Sporticusa i zajedno sa nastavnicima škole Robertson odlaze u škole gde su za njih osmišljene umetničke, naučne i dramske aktivnosti i kuvanje jednom nedeljno.  Sve aktivnosti u školi odvijaju se na engleskom jeziku.

Jahanje, penjanje, streličarstvo i engleski na Kopaoniku

Škola Robertson nudi novu vrstu kampa. Namenjen je deci sportskog i radoznalog duha, koja govore engleski i kojima ne smeta da pokisnu ili da se izblatnjave. Osmišljen je u saradnji sa jahačkim klubom Divađo 2. Akcenat kampa je na sportovima: jahanju, penjanju uz veštačku stenu i streličarstvu. Svaki dan ćemo imati po dva časa jahanja, a posle drugog časa pomagaćemo da se konji rasedlaju, operu, nahrane i smeste u štalu za počinak.

Svaki dan ćemo imati časove penjaja uz veštačku stenu, čemu će nas podučavati profesor škole Robertson i strastveni penjač Filip Robertson. Sve instrukcije na engleskom! U streličarstvo ćemo ući polako i oprezno, kako i zaslužuje sport koji je vekovima bio ratna veština. Deca će prvo sama praviti mali, pa malo veći luk i strele, da bi se onda oprobali i sa pravim lukom i strelom. Ove aktivnosti su takođe na engleskom!

Engleski na Adi Bojani

Od ove školske godine škola engleskog jezika Robertson u saradnji sa Aktivnim odmorom organizuje konverzacijske kurseve na Adi Bojani za odrasle. U periodu od 11. do 18. avgusta bićete u prilici da sa našim nastavnicima, u prijatnom ambijentu govorite engleski jezik. Pomoći ćemo vam da aktivirate i nadogradite postojeće znanje. Časovi će se održavati pre i posle podne (2 x 90′). Sve materijale obezbeđujemo mi. Prijave su u toku.

Cena je od 420 do 470 evra po osobi u zavisnosti od tipa smeštaja. Odobravamo posebne popuste za članove porodice.

 Sve dodatne informacije u vezi sa kursem možete dobiti u sve tri naše škole.

Dodatne informacije o samom smeštaju možete pogledati na sajtu aktivniodmor.net.

 

 

 

Komentari

Podeli

Kategorije