Letnji kampovi 2020 raspored i termini

Letnji kampovi u školi Robertson postali su neizbežni deo nastavnog procesa. Pored nastavnog ovi letnji kampovi imaju naravno i zabavni karakter. U 2020 godini škola Robertson će već tradicionalno održati Sportsko jezički kamp na Adi Ciganliji  i  Jahanje, penjanje, streličarstvo i engleski na Kopaoniku. Nažalost zbog situacije uzrokovane epidemijom virusa covid-19 morali smo da otkažemo intenzivni kurs engleskog jezika na Gučevu.

LETNJI KAMPOVI 2020

Intenzivni kurs engleskog jezika – Total Immersion Course kamp na Gučevu, je nažalost otkazan zbog situacije uzrokovane epidemijom virusa covid-19.

Sportsko jezički kamp na Adi Ciganliji, biće održan od 17.08.2020 do 21.08.2020. godine (prva nedelja) i od 24.08.2020 do 28.08.2020.godine (druga nedelja).

Jahanje, penjanje, streličarstvo i engleski na Kopaoniku, biće održan 10.08.2020 do 15.08. 2020.godine.

Bliže informacije o ovim kampovima možete dobiti kod svih profesora u školi Robertson.

Letnji kampovi

 

ONLINE PRIJAVA ZA LETNJI KAMP

Molimo Vas da popunite ovu online prijavu. U vrlo kratkom vremenu neko od profesora Škole Robertson će Vas kontaktirati radi preciziranja detalja.

LETNJI KAMPOVI 2020

Jahanje, penjanje, streličarstvo i engleski na Kopaoniku

Škola Robertson organizuje novu vrstu kampa. Namenjen je deci sportskog i radoznalog duha, koja govore engleski i kojima ne smeta da pokisnu ili da se izblatnjave. Akcenat kampa je na sportovima: jahanju, penjanju uz veštačku i prirodnu stenu (Boldering) i streličarstvu. Časovi jahanja su koncipirani tako da posle učenja jahanja pomognemo da se konji rasedlaju, operu, nahrane i smeste u štalu za počinak.

Časovi penjaja uz veštačku stenu, čemu će nas podučavati profesor škole Robertson i strastveni penjač Filip Robertson. Sve instrukcije na engleskom! U streličarstvo ćemo ući polako i oprezno, kako i zaslužuje sport koji je vekovima bio ratna veština. Deca će prvo sama praviti mali, pa malo veći luk i strele, da bi se onda oprobali i sa pravim lukom i strelom. Ove aktivnosti su takođe na engleskom. Od ove godine ćemo tokom dana držati i časove nemačkog jezika!

Beogradski jezičko sportski kamp

Kamp je namenjen deci od predškolskog uzrasta do četvrtog razreda, to jest od 6 do 10 godina.

Kamp traje od ponedeljka do petka. Aktivnosti počinju od 9 ujutru i traju do 4 popodne. Nastavnici dočekuju decu od 8.30 ujutru. Poslepodne, ukoliko roditelji ne mogu da stignu do 4, uz prethodnu najavu moguće je da deca budu zbrinuta do 5 popodne.

Prvi deo je na Adi Ciganlji. Taj deo se završava u 13 časova, kada deca zajedno sa nastavnicima odlaze u škole Robertson. Roditelji se unapred izjašnjavaju koja im škola ogovara: Đure Daničića 6, Cvijićeva 80. ili Španskih boraca 34a. Drugi deo dana sa dramskim, umetničkim i naučnim aktivnostima na engleskom traje do 16 časova. Uz prethodni dogovor dete može biti zbrinuto do 17 časova, kada najkasnije roditelji dolaze po dete.

Decu dočekuju zajedno nastavnici škole Robertson i škole Sporticus. Nastavnici škole Robertson su sve vreme na Adi Ciganliji gde deca provode tri sata u sportskim aktivnostima koje organizuju i sprovode nastavnici fizičkog vaspitanja škole Sporticus. Jedan sat aktivnosti organizuju i sprovode nastavnici škole Robertson. Tada se deca pozdravljaju sa nastavnicima Sporticusa i zajedno sa nastavnicima škole Robertson odlaze u škole gde su za njih osmišljene umetničke, naučne i dramske aktivnosti i kuvanje jednom nedeljno. Sve aktivnosti u školi odvijaju se na engleskom jeziku.

 

Komentari

Podeli

Kategorije